Peuteropvang en BSO

Peuteropvang De Rank

SKGO biedt peuteropvang op de maandag-, dinsdag-, woensdag-, en vrijdagochtend aan peuters van 2 tot 4 jaar. Onze groep is vrolijk ingericht met verschillende speelhoeken. We hebben een mooi speelplein en spelen graag buiten.

Bij de Rank werken we met de erkende VE methode Peuterplein ( Voorschoolse Educatie), waarmee we de ontwikkeling van je kind op verschillende gebieden stimuleren. Door de goede samenwerking met basisschool de Rank is de overgang tussen peuteropvang en school niet groot. De groep bestaat uit maximaal 16 peuters per ochtend.

Hier leest u meer over de peuteropvang en de BSO.
e-mail: po-derank@skgo.nl

Buitenschoolse Opvang Bengels

Bij BSO Bengels staat huiselijkheid en gezelligheid hoog in het vaandel. We streven ernaar om te leren luisteren naar elkaar en elkaar te leren accepteren in denken en doen. Want ieder kind mag zichzelf zijn. Wij willen daarom graag ondersteuning bieden om nieuwe vaardigheden te leren ontwikkelen. Wat wij belangrijk vinden is dat elk kind de aandacht krijgt, want hij/zij verdient het.

BSO Bengels is onderdeel van een ‘groene’ organisatie en heeft aandacht voor het milieu en gezonde voeding.  Zo maken wij met de kinderen regelmatig uitstapjes om te ontdekken wat er buiten zoal te zien is. Of bieden bv een activiteit aan die met gezonde voeding te maken heeft. Het onderdeel sport en bewegen valt hier ook onder. Wij hebben een samenwerking met “Goed Bezig Oldebroek”, die met hun sportcoaches helpen om een gezonde en actieve omgeving te creëren . Iedere 3 maanden komt een medewerker van Goed Bezig op de BSO om samen leuke buitenactiviteiten te doen! Deze activiteiten werken als inspiratie voor de medewerkers en de kinderen om ook tussendoor actief te blijven.

Hier leest u meer over de peuteropvang en de BSO.
e-mail: po-derank@skgo.nl

Wij zijn onderdeel van: