5 december 2022

Sint op de Rank

Al een tijdje stonden er in de school cadeautjes. Ook vonden we een bed en een jas. Op tafel stond beleg en een paar broodjes. Maar niemand die precies wist van wie dat nou was.

De kinderen kwamen al snel met wilde verhalen. Van Sint en van Piet! Van hen moet het zijn! Maar waarom dan in de hal van onze school? Iemand houdt ons voor de gek! Wat is dit voor gein?

Totdat de grote morgen aanbreekt. Even nog twijfel. Zou hij echt wel komen? Zonder Sint gaat het feestje niet door. Maar gelukkig. Als snel ziet iemand pieten in de bomen. Hoe ze daar kwamen zullen we misschien wel nooit weten. Maar eruit, dat lukte niet meer! Ze kregen de zenuwen en begonnen te klagen. “Help ons! Help ons!” gingen de pieten te keer.

Gelukkig kon juf Catja het feest nog redden. Ze belde de brandweer en die kwam alras. Een paar stoere brandweerlui haalden de pieten uit de boom, waardoor er toch een Sinterklaasfeestje was.

Groep 4, 3, 2 en 1 vierden zijn verjaardag in de gymzaal. Met cadeautjes, gedichtjes en optredens maakten ze Sint erg blij.

De kinderen van de bovenbouw vierden Sint’s verjaardag in hun eigen klas. Alwaar voor een ieder een gedicht en een surprise was. De mooiste creaties kwamen voorbij.

We hebben van alle festiviteiten genoten. Aan allen die hielpen ontzettend veel dank! Mede door jullie inzet verliep deze feestdag zonder een noemenswaardige wanklank.

 

Bekijk al ons nieuws
Wij zijn onderdeel van: