9 januari 2023

Gelukkig Nieuwjaar!

Maandag 9 januari. Het is half negen ’s ochtends. De eerste slaperige gezichten komen de school binnen. Na twee weken vakantie met veel feestdagen en festiviteiten mogen alle kinderen van de Rank weer naar school.

Ondanks dat sommige kinderen de slaap nog in hun ogen hebben, is het een vrolijk weerzien. Er wordt gezellig gekletst en verteld over de vakantie in de klas. Sommige kinderen zijn zelfs op vakantie geweest naar verre oorden. De één in de sneeuw, de ander naar de zon. Weer andere kinderen vermaakten zich thuis of bij familie.

Nadat alle klassen de dag zijn begonnen gaan de groepen om beurten naar de hal van de school om te proosten op het nieuwe jaar. Met een glaasje ranja in de ene en een spekkie in de andere hand wensen we elkaar een zoet, gezond, gezellig en leerzaam nieuwjaar. Natuurlijk maken we een foto om de gezamelijke start van 2023 vast te leggen.

Namens team en kinderen wensen we iedereen die aan onze school verbonden is ook een gezellig, gezond en gezegend 2023 toe. We gaan er samen een fijn jaar van maken!

Bekijk al ons nieuws
Wij zijn onderdeel van: