1 maart 2021

na de voorjaarsvakantie

Dinsdag 2 maart gaan we weer met de groepen van start in dit prachtige voorjaarsweer. Hopelijk is iedereen gezond de voorjaarsvakantie doorgekomen en heeft u bijgetankt en uitgerust.
Wij hebben er zin in!
Om de start soepel te laten verlopen nog een paar dingen op een rijtje:
– We gaan weer gymmen, een keer per week. Dat komt doordat we ook bij gym de bubbels aan moeten houden en dus meer tijd nodig hebben tussen de gymlessen. De ene week heeft uw kind op dinsdag gym, de andere week op vrijdag. Zorgt u voor de gymtas morgen?
– De tijdvakken van het halen en brengen blijven bestaan. We zien echter dat dit voor vermenging in de gangen zorgt, daarom de volgende toevoeging:
Begint voor uw kind de dag om 8.30u, dan mag uw kind vanaf 8.20u naar binnen. Eerder niet.
Begint voor uw kind de dag om 8.45u, dan mag uw kind vanaf 8.35u naar binnen.
Dit is om er voor te zorgen dat de gangen leeg zijn, zodra de volgende groepen komen. Zo kunnen de groepen ook echt op de geplande tijd (8.30u of 8.45u) starten.
De ingangen blijven gelijk.
Voor de kleuters geldt het brengen en halen hetzelfde als voor de vakantie. U brengt uw kind aan het hek, de leerkracht neemt de groep mee naar binnen.
Nog even samengevat zijn de tijdvakken:
8.30u (brengen vanaf 8.20u) – groep 1/2B, groep 3, groep 7 en groep 8.
8.45u (brengen vanaf 8.35u) – groep 1/2A, groep 4, groep 5 en groep 6.
– Mocht er iemand klachten hebben of getest worden? Laat dit weten! Zo kunnen we besmettingen verder voorkomen en er ook voor zorgen dat de kinderen naar school kunnen blijven gaan.
Bekijk al ons nieuws
Wij zijn onderdeel van: