19 september 2023

Schoolreisjes

Vandaag zijn (bijna) alle groepen op schoolreisje geweest.

Groep 1 en 2 gingen per bus naar de Flierefluiter in Raalte. Een heerlijke plek om samen te spelen en plezier te maken!

Voor groep 3 en 4 reed ook de bus voor. Hun bestemming was Oud Valkeveen in Naarden. De kinderen konden hier spelen in verschillende attracties en de speeltuin. Ook was er een theatershow.

Groep 5 en 6 deelden een bus naar dierentuin Wildlands in Emmen. Ze bezochten de attracties en bekeken de dieren. Ook maakten ze een rondrit in een safaritrein.

De kinderen van groep 7 verzamelden bij het station in Wezep. Per trein reisden ze naar de hoofdstad met als bestemming Science museum NEMO. Eerst volgden de kinderen een workshop ontwerpen. Daarna bekeken ze een grote kettingreactie in de hal van het museum. Vervolgens was het tijd om zelfstandig het museum te verkennen. Voor iedereen was er iets interessants te doen, bekijken en leren.

Groep 8 ging niet op schoolreisje. Later dit schooljaar gaan de kinderen van groep 8 maar liefst een week op schoolkamp.

Na het samen spelen, experimenteren en ontdekken was er bij alle schoolreisjes nog tijd voor een patatje met een snack en iets te drinken. En daarna was het, voor sommige kinderen veel te snel, al weer tijd om naar huis te gaan.

 

Bekijk al ons nieuws
Wij zijn onderdeel van: