20 juni 2024

Talentweek

Iedereen heeft talent!

Met een spannende BKT presentatie en een dans opende groep 4 met de andere groepen de talentenweek.

Tijdens de talentenweek staan onze talenten extra in de schijnwerpers. In alle klassen is er aandacht voor ieders talent. En de kinderen kunnen kiezen uit workshops die ze gedurende de week kunnen volgen.

De talentweek wordt afgesloten met een heus talentenfestival.

Op dinsdag, woensdag en donderdag werden de talentworkshops georganiseerd.

Schilderen, koken, houtbewerking, STEAM, viool spelen, striptekenen, zingen, sport- en spel en drama waren slechts een deel van het aanbod.

De workshops werden verzorgd door leerkrachten, ouders en relaties van de Rank. Zodoende waren er veel keuzemogelijkheden en konden we de groepjes klein houden.

Op vrijdag is de talentweek afgesloten met een talentenfestival. Het plein was gevuld met een podium en kraampjes. Aan het begin van de avond regende het, maar toen de zon door de wolken kwam was het al snel lekker druk po het plein.

De werkstukken van de kinderen waren te bewonderen en een aantal groepjes gaven een optreden. Juf Catja praatte de optredens aan elkaar.

Ook was er een bingo en werd er eten en drinken verkocht. Meester Patrick en meester Bert-Jan zorgden dat de nummertjes netjes genoemd werden en dat de prijzen bij de rechtmatige winnaar belandden.

Naast een hele gezellige avond heeft het talentenfestival ook een mooi bedrag opgeleverd dat we gaan besteden aan het plein bij de nieuwe school.

Bekijk al ons nieuws
Wij zijn onderdeel van: